dimecres, 19 de febrer de 2014

Les preseleccions alevins entrenen a Benissa

El diumenge 16 de febrer , el Palau Sant Pere de Benissa va acollir a les jóvens promeses del nostre bàsquet en una doble sessió d'entrenament, a la que van assistir els 15 xics i 15 xiques que aspiren a representar a la Comunitat en el Campionat, formant part en les seleccions aleví masculina i femenina. Després d'haver estat ja a Paterna, Ondara i Genovés, la preselecció Aleví de la Comunitat Valenciana prosseguirà la seua preparació que inclou doble sessió de treball, serà en horari de 11´00 a 13´00 i de 16´30 a 18´30 h. Els entrenaments es van desenrotllar en les 3 pistes de bàsquet amb les quals compta el Palau Sant Pere

Benissa tornarà a ser la seu de la Preselecció este diumenge 23 de febrer, en en el que serà l'últim entrenament abans que donen inici les concentracions del mes de març. A la vesprada es disputaran uns partits amistosos entre els preseleccionats i equips de clubs de la província. Després quedaran únicament 12 jugadors i jugadores que seran els que comencen les concentracions del mes de març, que tindran la seua seu en la província de Castelló.
El director esportiu de la FBCV, Israel Sanchis, va estar en l'entrenament i va conversar amb membres del Club Bàsquet Benissa, interessant-se pels xiquets i jóvens que practiquen bàsquet a Benissa així com del desenrotllament de la temporada dels equips federats. Com a curiositat va assenyalar que segons el seu parer la nova pista de bàsquet del Palau Sant Pere, era la millor de la Comunitat Valenciana per a realitzar entrenaments de bàsquet en equips de formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.