dijous, 5 de desembre de 2013

Resultats jornada 8

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT: LUCENTUM MUTXAMEL 66-49 PERFILES PLECK BENISSA
El Benissa es va desplaçar fins la pista del sempre complicat Lucentum Mutxamel amb només huit jugadors disponibles. Tot i això, no va perdre mai les opcions de victòria en l'encontre, en el qual es va mantindre correctament tant en defensa com en atac. L'únic esborró del joc benisser es va produir durant el transcurs del tercer quart ocasionat per un parcial 21-0 que l'experimentat conjunt local va inflingir als benissers gràcies a les pèrdues de baló en atac. El nostre equip va notar en falta una major producció ofensiva d'alguns dels seus integrants (els quals no van estar en els seus números habituals) per tal de posar les coses més difícils a un dels equips capdavanters de la competició. 
Lucentum Mutxamel 66 (15-9-25-17): Roncero, Dovali (2), Beneyto (11), Alonso (8), Medrano (4), Vidal (5), Aguilera (10), Pastor, Gallego (19) i García-Vigal (8).
Perfiles Pleck Benissa 49 (17-8-6-18): Nico (4), Vicent (9), Toni (2), Tomi (9), Carles (10), Diego, Jorge (13) i Matt (2).

JÚNIOR MASCULÍ ZONAL: CB MURO D'ALCOI 37-66 CLÍNICA BENISSA
Foto: Heike Beirer
El diumenge 1 de desembre de 2013, al Pavelló municipal de Muro varen jugar un partit de bàsquet els locals contra el CLÍNICA BENISSA. El partit va començar amb una defensa pressionant per part dels de Benissa que van aconseguir disposar d’una distància superior als 10 punts al llarg de tot el partit. Distància en el marcador que va anar fer-se gran amb el transcorrer del partit. Les millories que ha experimentat en defensa l'equip, fa que mitjançant ràpides transicions puguen anotar amb facilitat, el que permet obtindre millor resultats. A la segona part els locals anaven intercanviant la defensa zonal 2-3 i la defensa individual. Alguns jugadors de Benissa tenen dificultats en la defensa individual contra jugadors rivals i deurà de treballar-se en els entrenaments. En aquesta ocasió cal destacar a Javi, Joshua i Augusto que varen interpretar correctament el contraatac i les ràpides transicions. Els anotadors van ser: Alfred, Jose Andrés, Augusto ( 10 p. ), Joshua ( 23 p. ), Javi ( 25 p. ), Juan Carlos ( 1p.), Alberto ( 4 p. ), Pelli, Soli ( 3 p.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.