divendres, 22 de novembre de 2013

Jornades de Detecció per a la generació de 2002 el pròxim 24 de novembre a Benissa

L'Àrea Tècnica de la FBCV durà a terme les Jornades de Detecció per a la generació de 2002 el pròxim 24 de novembre a Benissa.

Hi haurà una novetat molt important aquesta temporada en el Programa de Tecnificació. Fins ara, després dels dos entrenaments de Pre-selecció (10 i 17 de novembre) i les Jornades de Detecció, només quedaven inclosos en el Programa de Tecnificació un reduït grup de jugadors/es per a configurar la Selecció Autonòmica Aleví. Però a partir d'aquesta campanya, la FBCV ha decidit realitzar un esforç per a poder implantar també en aquesta generació la Fase de Tecnificació, de tal manera que es puga seguir treballant amb aquells jugadors/as que, no sent convocats per a la Fase de Selecció, es considera interessant seguir d'una manera individualitzada durant tota la seua temporada com a alevins de segon any.

La FBCV entén que és una edat molt primerenca encara i no formar part de la Selecció Autonòmica no pot determinar el final del treball de millora tècnica en aquesta edat. Per açò, paral·lelament al treball de la Fase de Selecció, s'organitzarà la Fase de Tecnificació per a aquells jugadors/as que no han pogut entrar en la Selecció Autonòmica però que la FBCV considera que pot i deu seguir insistint en la seua millora tècnica. Es crearan 3 grups de treball al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Les Jornades de Detecció se celebraran el dia 24 de novembre en el Palau Sant Pere de Benissa:
- Categoria masculina: de 10´30 a 12´15 h.
- Categoria femenina: de 12´15 a 14´00 h.

Per a participar en les Jornades de Detecció és requisit indispensable haver-se inscrit prèviament a través de www.fbcv.es. Hi ha places limitades (60 places masculines i 60 femenines), adjudicant-se per ordre d'inscripció. L'últim dia en el qual es rebran inscripcions és el 18 de novembre.

En l'activitat estan convidats a participar tots els jugadors/as que compten amb especials qualitats per a la pràctica del bàsquet, i els clubs del qual o entitats esportives consideren que compten amb opcions de poder integrar-se en el Programa de Tecnificació. Els participants hauran de vestir l'equipació del seu Club per a així facilitar la seua identificació durant la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.