dimarts, 26 de novembre de 2013

Benissa va reunir a les promeses del futur

Més d'un centenar de jugadors/as van participar aquest diumenge en les Jornades de Detecció per a la generació de 2002. El Palau Sant Pere de Benissa va acollir aquesta tradicional activitat a partir de la qual es decidiran els jugadors/es que s'incorporen al Programa de Tecnificació de la FBCV en aquesta temporada 2013/2014.

Es configuraran dos grups de treball:
  • El primer estarà constituït per un nombre reduït de jugadors/as que entraran en la Fase de Selecció, començant la preparació del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibasket.
  • El segon grup de treball serà molt més nombrós, treballarà en tres seus simultàniament i constituirà la Fase de Tecnificació, amb entrenaments periòdics durant tota la temporada per a ajudar als joves jugadors/es en la seua formació.
Aquests dos grups de treball es configuraran a partir dels jugadors/es que han assistit a les Jornades de Detecció i també dels qui ja van estar l'any passat en el Programa de Tecnificació i van ser convocats per a entrenar els dies 10 i 17 de novembre.

Igual que amb la generació de 2003, la participació dels clubs i entitats de la Comunitat ha sigut molt alta. En aquesta ocasió, les places eren limitades, inscrivint-se per a prendre part en l'activitat jugadors/as dels següents clubs: C.B. Torreblanca, C.B. Xirivella, Logos Basket Sedaví, EMB Godella, C.B. El Pinós, C.D. Onil, C.B. Alginet, A.B. Almassora, Amics del Bàsquet, C.B. Onda, Valencia Basket, C.B. Malilla, B.C. Meliana, C.B. Marcelina Benifaió, E.B. Llíria, N.B. Paterna, C.P. Martínez Valls, C.B. Quart, C.B. Innova Mutxamel, C.B. Bétera, C.B. Benidorm, C.D. Pío XII, Riba-roja Camp de Turia Bàsquet, C.B. Burriana, C.B. Pego, C.B. Nules, B.C. Canals, C.B. Cullera, C.B. Jovens Almàssera, C.B. San José, C.B. El Pilar, C.B. Aldaia, Salesianos Burriana, C.B.F. Cabo Mar, N.B.F. Castelló, C.B. Castellón, Ros Casares Valencia, Colegio Salesianos San Antonio Abad, N.B. Alcoi, C.B. Ifach Calpe, B.F. San Blas Alicante, C.B. Terralfàs, E.E.M. El Verger, Mislata B.C., C.B. Tavernes, C.B. Teulada, C.B. Claret-Benimaclet y Vila-real B.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.