dimarts, 1 d’octubre de 2013

El CB Benissa s'adhereix a la campanya "L'esforç compta i descompta"

El Club Bàsquet Benissa ha signat un conveni de col·laboració amb la fundació Trinidad Alfonso i la marca esportiva Valenciana dins de la campanya "L'esforç compta i descompta" que ambdues entitats estan oferint als club i escoles valencianes de bàsquet. 
La Fundació Trinidad Alfonso vol fomentar l’esforç dels xiquets i joves valencians i per a això destinarà 200.000 euros que serviran per a equipar el màxim nombre d'esportistes que practiquen el bàsquet amb línies de màxima qualitat. Amb aquest objectiu ha arribat a un acord amb la marca esportiva valenciana Luanvi, que vist el València Basket.
A partir d’esta iniciativa, denominada "L’esforç compta i descompta", Luanvi i la Fundació Trinidad Alfonso assumiran part del cost de les equipacions que portaran els xiquets i els joves, la qual cosa suposarà un estalvi de més del 40% en cada equipació. L’aliança va dirigida a les escoles i clubs de bàsquet que visten uniformes de la firma valenciana Luanvi, de manera que totes aquelles que es beneficien d’aquesta col·laboració lluiran en la part davantera de la camiseta el lema "Cultura de l’esforç".
La Fundació Trinidad Alfonso, presidida per l'empresari Juan Roig i que du el nom de sa mare, és una entitat sense ànim de lucre que té com a objecte fomentar el benestar de les persones a través de programes, accions i iniciatives esportives que premien l’esforç individual i social. Fins a hui, les seues accions han estat encaminades a l’impuls d’iniciatives relacionades amb les carreres populars i grans esdeveniments atlètics com la Marató de València i la Mitja marató, a la qual ha aportat, fins i tot, el nom, ja que es denomina "Mitja marató València Trinidad Alfonso".
Juan Roig, propietari de la companyia Mercadona, ha mostrat sempre el seu suport cap a l'esport, però més concretament cap al bàsquet. En l'any 1999 es va convertir en president del, llavors, Pamesa València, principal equip valencià del bàsquet d'elit, substituint al seu germà Fernando. Sense aquest suport incondicional, difícilment aquest club de bàsquet valencià s'hagués consolidat com un dels millors a nivell nacional i, fins i tot, europeu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.