dissabte, 14 de setembre de 2013

Els equips del CB Benissa tindran el Segur d'Accident esportiu amb Generali Assegurances

La FBCV ha contractat amb la companyia Generali Assegurances la pòlissa del Segur d'Accident Esportiu per a les competicions Sènior i Júnior 2013-2014. Aquesta pòlissa entrarà en vigor per a tots aquells jugadors, entrenadors o delegats del club que subscriguen llicència en la present temporada.
Generali Assegurances compta amb un ampli quadre mèdic al llarg del País Valencià (molt més ampli que el que oferia l'anterior companyia contractada, Mapfre), la qual cosa permetrà poder prestar a tots els federats l'atenció adequada davant qualsevol accident esportiu. En aquest sentit, cal recordar que aquest tipus de segur cobreix expressament un accident esdevingut durant la pràctica esportiva, quedant excloses una altra classe de lesions de tipus degeneratiu o no vinculades directament amb la pràctica del bàsquet.
Una de les novetats més importants d'aquest segur és que en cas d'urgència, en les 24 hores posteriors a l'accident i sempre que no existisca un centre concertat, es podrà rebre la primera assistència en el centre mèdic més pròxim (encara que no es tracte d'un centre concertat), comunicant-ho immediatament a la companyia. Després d'aquesta primera assistència d'urgència, el tractament es continuarà en centres concertats per Generali.
El protocol a seguir en cas d'accident esportiu és l'habitual: emplenar el part de comunicació d'accident, cridar a la companyia al telèfon 902 551 587 on es facilitarà el centre on s'atendrà el lesionat que acudirà amb el part degudament completat a més del DNI i la corresponent llicència federativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.