dimarts, 30 d’abril de 2013

Marina Baixa Basket Cup 2013


Del 3 al 5 de maig, 126 equips procedents de 7 CCAA (Aragó, Catalunya, Múrcia,  La Rioja, Navarra, Balears, Madrid i País Valencià), gaudiran en la MARINA ALTA I BAIXA d'un dels tornejos de bàsquet més populars del calendari nacional.

L'empresa especialitzada MHLSPORTS EVENTOS realitzarà l'organització esportiva i logística, en estreta col·laboració amb els ajuntaments de: L'ALFÀS DEL PI, ALTEA, BENISSA, CALP I LA VILA JOIOSA, que demostren, en una nova ocasió, la seua implicació amb la promoció de l'esport base, així com la seua iniciativa per a potenciar el turisme esportiu en les seues localitats.

Més de 1.600 joves esportistes de 9 a 16 anys, disputaran prop de 250 partits, en tres frenètiques jornades de competició. Tindran també l'oportunitat de visitar el parc temàtic TERRA MÍTICA (col·laborador de l'esdeveniment), el matí del divendres 3.

Així mateix, s'espera l'assistència de més de 3.200 familiars i acompanyants que, de ben segur, donaran colorit als pavellons de les diferents seus de joc.

Per part local, seran 24 els equips del CB TERRALFÀS, CB ALTEA, CB LA VILA, ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET AJUNTAMENT DE BENISSA  i CB CALP IFACH, els que tindran l'oportunitat de mesurar el seu nivell en el torneig i gaudir d'una experiència fantàstica.

De manera paral·lela a les competicions per equips: benjamí, aleví, pre-infantil, infantil i cadet, es disputaran tornejos individuals de triples i twoball.

El director tècnic del torneig, Javier Gastón (MHLSPORTS) comenta: la MARINA BAIXA BASKET CUP és una festa del bàsquet de formació que no seria possible sense comptar amb la col·laboració d'ajuntaments i regidories d'esports tan sensibilitzats com els de ALFÀS DEL PI, ALTEA, BENISSA, CALP i LA VILA JOIOSA. És digna d'elogi i agraïment, la labor que fan al costat dels clubs de bàsquet de les seues localitats, a favor de l'educació esportiva dels seus xiquets/as. Per a nosaltres és un plaure tornar a realitzar una nova edició i esperem poder assentar el torneig ací.

El diumenge dia 5, es disputaran totes les finals individuals i per equips, que posaran el fermall d'or a una competició que abans de res, cerca la convivència i diversió dels xiquets i xiquetes participants, com millor saben, JUGANT Al BÀSQUET.

1 comentari:

  1. ES UNA PASADA DE TORNEO, QUE GUSTO DA VER A TANTOS MUCHACHOS Y EQUIPOS POR NUESTROS PUEBLOS Y PABELLONES. A VER SI PONEIS COMO HAN QUEDADO...

    UN SALUDO.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.