dimarts, 19 de març de 2013

Resultats jornada 20

SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL: PERFILES PLECK BENISSA 62-56 CB L'ALFÀS
Nova victòria del nostre equip sènior que va rendibilitzar perfectament els pocs recursos dels quals disposava. Com en els darrers partits, els benissers presentaven nombroses baixes per afrontar l'encontre davant un dels conjunts que ha aconseguit vèncer els nostres en l'actual temporada. L'Alfàs, en contra, presentava un equip amb onze jugadors i una proposta de joc imprevisible i complicada de defensar. Però la sort es va aliar aquesta vegada amb el nostre equip i és que els jugadors visitants es van mostrar molt erràtics en el llançament exterior, faceta del joc de la qual depén excessivament aquest equip. Els benissers tampoc van tindre massa èxit en els llançaments triples, però afortunadament aquest equip disposa de variats recursos en atac i els seus jugadors interiors van estar brillants, cosa que ve repetint-se en els últims partits. Progressivament, el Benissa va anar adquirint un avantatge que es va incrementar en el tercer quart, on una bona reentrada al partit va ocasionar un parcial 13-4 que va deixar mig sentenciat l'encontre. En l'últim quart, algunes precipitacions dels nostres en atac van propiciar recuperacions de baló dels rivals que amb tres triples quasi consecutius van donar emoció als minuts finals però l'encert en el tir lliure va certificar aquest nou i important triomf per als interessos del Benissa.
Perfiles Pleck Benissa 62 (20-12-13-17): Toni (3), Paul, Manolo (11), Álvaro (17), Jorge (22), Reyes (9), Borja i Àngel.
Parc Natural Serra Gelada 56 (13-13-6-24): Sánchez, García (15), Sanz, Alós (6), Sellés (18), Ibáñez, Samper (4), Peñalver (3), Bradley (2) i Pérez (6).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.