dijous, 28 de febrer de 2013

Resultats jornada 17

SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL: SCD CAROLINAS 71-56 PERFILES PLECK BENISSA
Derrota sense contemplacions del nostre equip sènior en el seu desplaçament a Alacant per a defensar el  lideratge en la classificació enfrontant-se al segon classificat, un Carolinas que es va mostrar fidel a la seua filosofia de joc basada en una defensa excessivament agressiva que supera en gran part del partit la legalitat i que en la seua pista sempre gaudeix d'uns arbitratges escandalosament casolans. En el primer quart, la defensa i les qüestionades decisions arbitrals, van traure del partit als benissers que rebien un sever correctiu amb un 33-11 de parcial. En el segon període les coses no milloraven, l'àrbitre principal continuava amb el seu criteri que no feia més que perjudicar els nostres interessos, mentre l'equip local treia petroli de la situació augmentant en sis punts el seu avantatge.
Durant el descans el nostre equip va intentar reconduir la situació. La diferència era de 28 punts (47-19) i estava en perill perdre l'average obtingut en el partit de la primera volta disputat a Benissa amb resultat final de 76-34, per la qual cosa l'objectiu principal passava a ser evitar que la diferència s'incrementés i, en la mesura del possible, reduir-la. I l'objectiu es va aconseguir, poc a poc els benissers van millorar en defensa i en atac i en el darrer quart es van aconseguir encistellar fins i tot alguns llançaments llunyans imposant-se els nostres en aquesta segona part al Carolines. Tot i això, els integrants del nostre equips se'n tornaren d'aquesta pista amb la mateixa sensació de sempre, impotència i indefensió davant les distincions que alguns de vegades imposen.
SCD Carolinas 71 (33-14-14-10): Fuentes (2), De Palleja (18), Panos (19), López (14), Ortuno (5), Gavilán (1), Sánchez (4), Pastor (5) i Pérez (4).
Perfiles Pleck Benissa 56 (11-8-16-21): Toni (2), Tomi (12), David (8), Carles (18), Paul, Álvaro (13), Jorge (2) i Àngel (1)

JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA 29-90 NOU BÀSQUET FEMENÍ CASTELLÓ
El nostre conjunt júnior va rebre la visita de l'equip més fort de la província de Castelló, el qual continua apurant les seus opcions de classificar-se en la segona posició del grup just per darrere de l'intractable Ros Casares. Les rivals van basar el seu joc en la seua superioritat física imposant-se en totes les posicions del camp, mentre que les benisseres van mostrar una certa milloria en atac respecte als darrers encontres. Aquest dissabte les nostres es desplacen a València per a mesurar-se a l'Alboraia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.