dijous, 7 de febrer de 2013

A la venda la rifa del Club Bàsquet Benissa


Una any més, hem organitzat la rifa en benefici del Club Bàsquet Benissa, amb un total de 1000 números que ja han estat repartits entre els membres del club, jugadores, jugadors, entrenadors i directius, que seran els encarregats de vendre'ls. Qualsevol persona interessada en la seua adquisició poden dirigir-se a qualsevol integrant dels nostres equips. El preu és d'un euro per bolleta, mentre que els regals d'aquesta edició són els següents:
Els guanyadors del dos primers premis seran els posseïdors dels números que coincidisquen amb les tres últimes xifres del primer i segon premi respectivament del sorteig de la Loteria Nacional que se celebrarà el dissabte 23 de març, mentre que el tercer premi serà un número menys que el segon premi. El posseïdor del primer prei podrà escollir el regal que desitge i així successivament.

El Club Bàsquet Benissa vol agrair des d'aquestes línies la col·laboració desinteressada dels comerços Joieria Carralo, Milar Giner i Restaurant Bon Gust per la donació dels regals de la rifa, així com a Gironés Impresores per la elaboració de les bolletes.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.