dilluns, 26 de novembre de 2012

Resultats jornada 7

SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL: PERFILES PLECK BENISSA 72-55 CB IFACH-CALP
Victòria molt còmoda davant un rival directe per a ocupar les posicions capdavanteres de la classificació que arribava al Sant Pere igualat amb només una derrota en el seu caseller. El Benissa va fer un plantejament del partit molt prudent donades les nombroses baixes que presentava. Però sorprenentment els jugadors calpins van eixir excessivament relaxats a la pista i confiats en una victòria fàcil davant un Benissa curt d'efectius. Els nostres jugadors, sabedors que tenien que fer-se càrrec de tota la responsabilitat del partit, es van mostrar molt concentrats i motivats, deixant ben clar que tothom en aquest equip és important.
Perfiles Pleck Benissa 72 (28-17-17-10): Toni (10), Tomi (10), David (10), Paul (2), Manolo (5), Álvaro (16), Reyes (19) i Àngel.
CB Ifach-Calp 55 (10-13-19-13): Perles (12), Munera (7), Ballester (7), Montserrat (4), Punzano, Pastor (10), García (9) i Ventura (9).

JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: DÉNIA BÀSQUET CLUB 59-35 FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA
L'equip júnior femení va vorer com a Dénia es truncava la seua bona ratxa de victòries davant un equip que va complicar molt l'atac de les benisseres gràcies a un arbitratge massa permissiu.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.