divendres, 12 d’octubre de 2012

Arranca la lliga 2012-2013 per als equips del CB Benissa

Aquest cap de setmana encetem una nova temporada. Els equips del Club Bàsquet Benissa han estat preparant-se durant la pretemporada per afrontar un curs on l'objectiu principal és fer el millor paper possible. Les júniors presenten la seua principal novetat a la banqueta, donat que Rafa Termis deixa el seu lloc a David Smits en la direcció de l'equip en el qual són baixa les jugadores Melissa, Alícia i Noemí, que acaben la seua etapa júnior, mentre que són alta les ex-jugadores de l'escola municipal Elisa i Natàlia.
Per la seua banda l'equip sènior estarà dirigit, una temporada més, per Abel Cardona. En l'apartat de jugadors cal destacar la baixa de Vicent, a més de les de Dani i Jou. Per a suplir-los tornen a l'equip Manolo i Borja, i debuta el júnior de segon any Paul. L'objectiu immediat de l'equip és mantindres ferm en les posicions capdavanteres de la classificació realitzant un joc més dinàmic.
Desitgem des d'aquesta publicació la major de les sorts per als nostres dos representants en aquesta nova temporada que està a punt d'engegar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.