diumenge, 19 d’agost de 2012

Encetem la temporada 2012-2013 amb noves fotos

Molt prompte arrancarà la temporada 2012-2013 per al Club Bàsquet Benissa i per anar obrint boca vos hem deixat un recull de fotos de la darrera temporada en la nostra secció FOTOS, concretament en l'àlbum Temporada 2011-2012. Trobareu les fotografies corresponents a l'acte de lliurament de trofeus de la FBCV celebrat a Alacant pel mes de juny, al que acudiren Nico i Pere per rebre el trofeu de subcampió corresponent a l'equip sènior.
També hi apareixen imatges corresponents a la cloenda de la Lliga Comarcal organitzada pel CEMA i que enguany va tindre lloc en la localitat de Sanet i Negrals. Fins allí es desplaçaren molts dels equips de l'Escola Municipal de Bàsquet de l'Ajuntament de Benissa per tal de recollir els guardons acreditatius dels llocs ocupats al finalitzar la temporada. Els equips Prebenjamí Mixt, Infantil Femení i Infantil Masculí "A" van quedar subcampions, mentre que l'equip Infantil Masculí "B" va rebre el trofeu de campió comarcal.
Al finalitzar la temporada es va reconèixer mitjançant votació de jugadors/es i entrenadors als que han estat considerats millor jugador sènior i jugadora júnior dels seus equips, sent triat Carles i Joana respectivament, als quals el nostre president Tomi va lliurar un trofeu. També es va homenatjar Ramón Ivars "Ramonet" per la seua contribució al bàsquet benisser del qual ha format part durant un bon grapat d'anys com a jugador, entrenador i directiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.