dimecres, 2 de maig de 2012

Finalitza el torneig Marina Baixa Basket Cup

Aquest dimarts va finalitzar la primera edició d'aquest torneig organitzat per la prestigiosa empresa saragossana dedicada a l'organització d'esdeveniments esportius MHL Sports Tournaments. Un torneig que s'ha caracteritzat per l'excel·lent organització i el gran ambient de bàsquet i la gran esportivitat de tots els seus participants.
L'Escola Municipal de Bàsquet de l'Ajuntament de Benissa a estat representada en la seu d'Altea per l'equip Infantil Masculí, que ha competit contra equips de tot el territori nacional coma ara: Villa de Vallecas (Madrid), Esplugues del Llobregat (Barcelona), Sa Real (Eivissa), Collado Villalba (Madrid), Chiclana-Ituci (Cadis), Loyola Easo (Donostia), CB Castelló, CB La Vila i l'amfitrió CB Altea. Els joves jugadors benissers han tingut l'oportunitat de gaudir d'un torneig d'aquestes característiques, on el menys important són els resultats obtinguts.
Cal destacar que Benissa va ser escenari físic d'aquest torneig donat que les instal·lacions esportives de la localitat, el Palau Sant Pere i la nova pista auxiliar d'aquest, van albergar la competició Cadet Femenina, amb un total de 15 equips participants i 40 partits disputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.