diumenge, 5 de febrer de 2012

Benissa, campió del torneig infantil de Dénia

L'Escola Municipal de Bàsquet de l'Ajuntament de Benissa es va adjudicar el torneig infantil de bàsquet que es va organitzar aquest darrer dissabte en el poliesportiu Joan Fuster de Dénia amb l'objectiu de promocionar el bàsquet de la Marina Alta i fomentar la convivència entre els jugadors de tots els equips. Van participar tres equips de la Marian Alta -Dénia, Benissa i Teulada- i un de l'Escola Municipal de Bellreguard.
Des de les nou del matí fins a les dues de la vesprada, els quatre equips van jugar, sistemàticament mitjançant un sistema de lligueta, un total de tres partits cadascun. El guanyador va ser l'equip de Benissa, el qual va finalitzar invicte; seguit del de Bellreguard, Teulada i Dénia.

1 comentari:

  1. LA VERDAD ES QUE EN ESTE EQUIPO HAY MUCHACHOS QUE JUEGAN MUY BIEN, Y ADEMAS ENTRE ELLOS SE LLEVAN DE MARAVILLA Y ESO HACE MUCHO EN UN EQUIPO. CADA UNO SABE HASTA DONDE LLEGA Y ASUME EL ROL QUE LE TOCA DENTRO DEL EQUIPO.
    Y QUE DECIR DE SU ENTRENADOR, SABE MUY BIEN COMO COMPAGINARLOS DE FORMA QUE NO SE QUEDEN COJOS EN LOS CAMBIOS...EL AÑO QUE VIENE A LA PROVINCIAL CHICOS....JAJA
    ¡¡¡ FELICIDADES EQUIPO !!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.