dilluns, 23 de gener de 2012

Resultats jornada 13

SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL: PERFILES PLECK BENISSA 61-42 CHOCOLATES CLAVILEÑO CB LA VILA
L'equip sènior del CB Benissa es va limitar a complir l'expedient davant un rival al que estava obligat a guanyar. Una vegada més, però, els jugadors benissers es van mostrar apàtics en el seu joc, desorganitzats i amb un nivell defensiu que, o millora molt o resultarà insuficient contra la major part dels equips de la categoria als quals s'enfrontarà en aquesta segona volta. Només cal destacar el bon joc mostrat per l'equip en el tercer quart, amb una bona defensa zonal, transicions ràpides i encert des del 6'25 amb un total de 5 cistelles. L'altra notícia positiva va ser el regrés de Carles després de la seva lesió el darrer desembre.
Perfiles Pleck Benissa (10-19-26-6): Nico (6), Toni (8), Tomi (9), Carles (4), Vicent (8), Álvaro (9), Dani (6), Reyes (11) i Àngel.
CB La Vila (10-13-8-12): Seva, Lloret, Serrano (8), Pérez (6), García (2), Martínez (14), Sanfeliu, Domènech,  López (3) i Rubio (9).

JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: AKRA LEUKA 59-31 FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA
Les júniors va donar el màxim davant el poderós equip líder de la classificació, un Akra Leuka molt superior que mostrar el perqué del seu comandament de la categoria. Les nostres jugadores han de sentir-se orgulloses de haver-ho donat tot en aquest partit, sense importar el resultat final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.