dilluns, 21 de novembre de 2011

Resultats jornada 6

SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL: PERFILES PLECK BENISSA 64-51 ROLSER PEDREGUER
Victòria molt important aquesta jornada per a un Benissa que, malgrat tindre les baixes de David, Tomi i Álvaro va saber parar un motivat Pedreguer molt millor que el que coneguérem la darrera temporada. El principi del partit va mostrar un Benissa massa permissiu en defensa i erràtic davant la defensa zonal del rival que ocasionava un ritme de partit molt baix. Així, el partit es mostrava poc atractiu, amb errors continuats i tanteig molt baix ( 23-26 al descans). En la represa del partit, el conjunt local va eixir a per totes, conscient que sense una millora en defensa i un atac més ràpid mai es trencaria el partit, i mitjançant una zona molt activa que va propiciar moltes recuperacions i assegurar el rebot, Benissa feia un parcial 14-1 i una renda de 10 punts que li va permetre una relativa comoditat per  tal d'afrontar el que restava del partit. Els nostres jugadors es van autodemostrar que malgrat les baixes tenien recursos suficients per assegurar-se l'èxit, amb un total de 9 triples i un Carles que es va mostrar imparable en ambdues zones, certificant una nova victòria que ens permet comandar la classificació junt al Pego.
Perfiles Pleck Benissa 64 (10-12-18-23): Nico (20), Toni (6), Carles (16), Jou, Vicent (4), Jorge (4), Dani, Reyes (3) i Àngel (11).
Rolser Pedreguer 51 (13-13-13-12): Monfort (1), Ballester (12), Gavila (4), Cardona, F. Fornés, Frisas (8), Ribera, Boronat (16), C. Fornés, Álvarez (2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.