diumenge, 30 d’octubre de 2011

Resultats jornada 3

SÈNIOR MASCULÍ: PERFILES PLECK BENISSA 77-48 SCR EL CAMPELLO
Benissa afrontava la tercera jornada amb tres baixes importants i els dubtes cap a l'equip contrari, desconegut i format per gent jove que garanteix una bona defensa i rapidesa en el seu joc. Però una vegada va engegar el partit es va vorer que els locals eren un equip molt més conjuntat que el rival, amb una defensa més ajustada, major serenitat i millor selecció en atac. El joc interior, amb Vicent com absolut dominador de les zones, va començar a marcar les primeres diferències al lluminós i quan Campello augmentava el nivell defensiu apareixia Tomi per a desequilibrar, aconseguint una còmoda renda de 18 punts al descans. En la represa de l'encontre la consigna era ben clara, mantindre el nivell de joc en ambdues cistelles per tal d'intentar sentenciar-lo. I així va ser, els benissers encetaven la segona meitat anotant i defensant correctament i amb un parcial d'eixida 18-5 s'aconseguia el màxim avantatge del partit: 31 punts. El Campello, desbordat, es va refugiar en una defensa zonal en els darrers minuts de l'encontre, que no va ser cap problema per als nostres, que amb el tir exterior de Nico i Toni van desactivar aquesta defensa.
Perfiles Pleck Benissa 77 (19-22-21-15): Nico (12), Toni (8), Tomi (26), Carles (7), Jou (1), Vicent (14), Dani, Reyes (7) i Àngel (2).
SCR El Campello 48 (14-9-13-12): Talvera (8), Sánchez (10), Esplà (2), Terol (10), Carratalà (2), Lorenzo (3), Puebla, Asensio (6), Payà (2) i Meneses (5).


JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC: CB LA VILA 26-48 FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA
Poques complicacions per al conjunt de Rafa Termis en el seu desplaçament fins La Vila, davant un conjunt que ja coneixien després de coincidir en etapes cadets. En el primer quart es va esclarir molt el nivell d'ambdós equips mitjançant un parcial 1-14 que va ser mantés en el segon (4-16), amb la qual cosa la diferència al descans semblava deixar decidit el partit. En la represa, les jugadores locals augmentaren el nivell per acabar imposant-se en aquest tercer període, encara que la diferència era massa ampla com per a que les benisseres arribaren a tenir problemes.
CB La Vila 26 (1-4-15-6): Romà (1), Ramis, Lloret, Vacalebri, Mingot, Pascuala (8), Bujardón (3), Galiana (2), Hinojosa (5) i Llinares (7).
Fernández Consulting Benissa 48 (14-16-13-5): Sara (2), Joana (14), Adina (17), Francesca (4), Mollie (3), Júlia (2), Noemí (4), Elizabeth (2) i Raquel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.