diumenge, 16 d’octubre de 2011

Resultats jornada 1

JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC
FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA  48-34  AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE
Primer partit de la temporada per a les júniors de Rafa Termis, les quals han acusat el debut en aquesta temporada. L'equip no ha tingut el ritme alt de joc que sempre l'ha caracteritzat fins la segona meitat de l'encontre. El joc interior de les calpines ha estat per damunt del nostre, però de res ha servit quan les nostres jugadores s'han emplenat a fons en defensa pressionant en tota la pista, propiciant ràpids contraatacs. Algunes jugadores no han mostrat el nivell de joc que se les pressuposa ni la motivació pròpia d'un primer partit lliguer. Caldria augmetar aquestes facetes del joc per a un bon esdeveniment de la temporada.
Fernández Consulting Benissa 48 (11-13-14-10): Joana (10), Adina (13), Franc (4), Alícia (1), Mollie (2), Júlia, Noemí (10), Melissa, Elisabeth, Raquel (6) i Olívia (2).
Aguas de Calpe-Ifach-Calpe 34 (8-12-4-10): Roura (2), López (5), A. Pastor (4), Tomais, Cabrera (1), Smits (2), M. Pastor (2), P. Pastor (12), Cippitelly, Homiul (6) i Rodríguez.SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL
PERFILES PLECK BENISSA  58-41  CB TEULADA
La mateixa crònica del partit júnior ben bé podria ser aprofitada per a escriure la del sènior, donada la semblança dels dos encontres. Un Benissa que se sabia molt superior davant un rival que ha eixit a intentar no rebre un correctiu massa engruixat. Mitjançant la seua ja clàssica defensa zonal i un ritme desesperadament lent, el Teulada ha aconseguit ralentir el ritme del partit jugant al límit les seues possessions. Així i tot, al descans el Benissa aconseguia una renda d'11 punts que no semblava que els rivals pogueren retallar. En la rapresa, els locals han eixit a sentenciar el partit amb una defensa pressionant en tota la pista que fera augmentar el ritme de partit i ocasionara punts en contraatac abans que la defensa zonal es col·locara, però els baixos percentatges de tir exterior han provocat el curt marcador final i una diferència que no representa l'autèntica diferència entre aquests equips. Caldrà millorar molt l'encert en el tir i l'aportació personal d'alguns jugadors per tal de realitzar una bona temporada.
Perfiles Pleck Benissa 58 (19-10-17-12): Nico (3), Toni (1), Tomi (3), David (11), Carles (17), Jou, Vicent (10), Jorge (3), Dani (6), Reyes (4) i Àngel.
CB Teulada 41 (11-7-11-12): Llobell (3), Ferrer (2), Franchi (3), García (4), Billini (2), Sala (5), Garrote (6), Munera (5), Punzano (5) i Escrihuela (5).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.