dilluns, 10 d’octubre de 2011

RESULTATS III TORNEIG D'ESCOLES DE BÀSQUET VILA DE BENISSA

Aquest darrer dissabte es va celebrar al Palau Sant Pere la tercera edició d'aquest torneig. Amb una gran participació i molt ambient de bàsquet, un a un anaren enfrontant-se els diferents equips protagonistes d'aquesta edició, de la qual van resultar campiones Benissa en categoria femenina, mentre que Ondara s'emportava la segona posició i Teulada la tercera. El Benissa B va quedar campió en el cas dels xics, Ondara i Benissa A van quedar segons i tercers respectivament. El regidor de joventut Jorge Ivars va ser l'encarregat de fer l'entrega de trofeus.
A més, paral·lelament es va celebrar, com és habitual, un torneig de minibàsquet en els exteriors del Palau, amb una nombrosa participació de xiquets, molts d'ells integrants de l'Escola Municipal.   


Podeu vorer i descarregar-vos totes les fotos dels torneig en la nostra secció Galeria / Àlbum Temporada 2011-2012

1 comentari:

  1. Fue un bonito dia, los niños lo pasaron genial y Benissa demostro que tiene nivel para mucho. Creo que fallo la entrega de trofeos, puesto que casi no nos enteramos y eso que esperabamos fuera...pero la organizacion, la comida...fue genial.
    Enhora buena a TODOSSSS!!!!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.