dijous, 13 d’octubre de 2011

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CLUB BÀSQUET BENISSA

Aquest dissabte 15 d'octubre, coincidint amb la primera jornada lliguera de la temporada 2011-2012, tindrà lloc al Palau Sant Pere la presentació dels equips del Club Bàsquet Benissa.
Aquesta temporada es presenta com a principal novetat la incorporació d'un equip júnior femení. Aquest equip disputarà els seus partits dins del grup E de la categoria Autonòmica, en una primera fase classificatòria per al campionat d'Espanya, amb un total de 7 rivals de la talla del San Blas o l'Akra Leuka, tots dos equips alacantins. L'equip està format per les júniors del 94 Alícia Morales, Noemí Ferrà, Melissa Heifez i Júlia Kruittof; les júniors del 95 Joana Ripoll, Adina Bizechi i Elisabeth Webb; i les cadets Jéssica Jiménez, Mollie Monk, Sara Ripoll, Olívia Signes, Alba Crespo, Francesca Julià i Raquel Fernández. El seu entrenador és Rafa Termis.
Per altra banda, el sènior masculí, conserva gran part del bloc que va permetre adjudicar-se la darrera lliga, però presenta sensibles baixes com la dels alers Alfie Monk i Pere Perles o el base Diego Echeverría. Segueixen en l'equip David Mendoza, Jose Molines "Tomi", Nico Vizcaino, Toni Ivars, Jorge García, Carles Lliberós, Vicent Cabrera, Álvaro Mendoza i Jou Eras. Les novetats a l'equip són el base Àngel Adarvez, que en la darrera temporada va militar en el Joventut Xàbia; l'aler Reyes Escribano, que reprén la pràctica del bàsquet després d'unes temporades; i el júnior Dani Santacreu. Aquest equip, competirà de nou en la categoria Primera Zonal, concretament en el grup D, i està dirigit per Abel Cardona.

Aquesta és la programació de l'acte, vos esperem al Palau Sant Pere:

DISSABTE 15 D'OCTUBRE

A LES 17h. PARTIT JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC:
FERNÁNDEZ CONSULTING BENISSA - AGUAS DE CALPE-IFACH CALPE

A LES 18:45h. PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CLUB BÀSQUET BENISSA. PARLAMENTS DEL COORDINADOR, PRESIDENT, REGIDOR D'ESPORTS I ALCALDE.

A LES 20h. PARTIT SÈNIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL:
PERFILES PLECK BENISSA - CB TEULADACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.