dijous, 20 d’octubre de 2011

Presentació de les Escoles Esportives Municipals de l'Ajuntament de Benissa


Una vegada presentats els equips júnior i sènior del Club Bàsquet Benissa i engegada la temporada 2011-2012, aquest divendres 21 d'octubre a partir de les 18:45h, els protagonistes són els equips integrants de les Escoles Esportives Municipals de l'Ajuntament de Benissa, que seran presentats conjuntament en el Palau Sant Pere. Aquest any, la Regidoria d'Esports ofereix un total de vuit especialitats esportives: iniciació a l'esport col·lectiu, gimnàstica rítmica, pilota, bolei, bàsquet, futbol, karate, atletisme i futbol-sala.
L'escola de bàsquet compta aquesta temporada amb un total de 8 equips.
Els més petits són els components de l'equip prebenjamí mixt, nascuts en els anys 2004 i 2005, que no compten amb competició lliguera però sí amb una sèrie de concentracions en els mesos d'abril i maig. Seguidament, els nascuts en 2002 i 2003 són els benjamins, equip format també indistintament per xiquetes i xiquets que competeixen en la Lliga Comarcal. Aquest any, davant la manca de xiquetes, l'equip aleví (2000/2001) és també mixt i competirà en categoria masculina en la competició comarcal. Els infantils compten amb la representació més nombrosa, la qual cosa ha fet presentar dos equips masculins, Benissa A amb un total d'11 jugadors del 98, i Benissa B amb també 11 jugadors de la generació del 99. Les xiques infantils formen un equip on es troben representades ambdues generacions del 98 i del 99 i que conformen un equip molt interessant que de segur obtindrà bons resultats aquesta temporada. Tos els equips infantils participaran en la Lliga Comarcal. En categoria cadet, les xiques (7 en total) participen en la competició de la comarca, però totes elles doblaran mitjançant rotacions amb l'equip júnior; mentre que els xics participaran en competició comarcal i a més ho faran en provincial.
Una temporada més, els entrenadors de l'Escola Municipal i dels equips del Club Bàsquet Benissa són Rafa Termis, que es fa càrrec dels equips Benjamí mixt, Infantil femení i masculí B, Cadet femení i masculí; mentre que Abel Cardona és l'entrenador del Prebenjamí mixt, de l'Aleví mixt i del Infantil masculí B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.