dilluns, 18 de juliol de 2011

NOVETATS PER A LA TEMPORADA 2011-2012

La Federació Valenciana de Bàsquet ha publicat les principals novetats de la propera temporada. Ja podem consultar el calendari de competició, on la principal novetat està en el seu començament, donat que s'endarrereix fins el 16 d'octubre, després del pont festiu d'aquest mes. Una vegada engegue la competició no hi haurà pràcticament descans, amb només tres caps de setmana de descans: Nadal amb dues setmanes i Pasqües amb una. La competició finalitzarà l'últim cap de setmana d'abril, en plenes festes patronals de Benissa.
El Club Bàsquet Benissa té per decidir quina competició jugarà el seu equip sènior, que malgrat aconseguir l'ascens a Preferent no és segura la seua participació en aquesta categoria. També ha de començar a planificar la  temporada, i un dels aspectes més importants serà el d'altes i baixes del planter. El que sí és segur, és que la temporada 2011-2012 el Club Bàsquet Benissa tornarà a tindre, després de molts anys, un equip en la categoria júnior femení composat per les jugadores cadets de la darrera temporada.

Font: http://www.fbcv.es/enlaces_noticias/Informacion%20Clubes%2011-12.pdf5 comentaris:

 1. Lo llògic és pujar l'equi sènior masculí. Per això hem quedat primers no?

  ResponElimina
 2. El sábado pasado vi a Dani (tiraor de aigua dolça) y me comentó que tenemos que hacer una cenita el senior 2008-2009. Buena idea...

  ResponElimina
 3. Ara que estan a la Xina... sabeu com li diuen a CR7 a Xina? – Kasimesi JAJAJA

  ResponElimina
 4. Realment el nom complet es "Chulín Kasimessi"

  ResponElimina
 5. Segons els últims rumors, el CB Benissa s'ha fixat en un pivot americà per a reforçar el seu ja de per si poderós joc interior. Aquest jugador seria molt valuós en els entrenaments, ja que ell soles és capaç de parar a Vicent dins la zona. Es tracta d'un jugador especialitzat en tasques defensives i que no té massa bon tir com podeu vorer en el següent vídeo:
  http://www.marca.com/blogs/tiros-libres/2011/08/15/el-peor-tirador-de-la-historia-del.html

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.