dissabte, 4 de juny de 2011

ELS ALEVINS TAMBÉ REBEN EL SEU TROFEU

Aquest divendres es va realitzar la cloenda de la Lliga Comarcal del CEMA al pavelló d'Ondara, que va substituir Sanet i Negrals com a organitzadors de l'acte davant el perill de plutja. La delegació benissera va estar representada pels equips de futbol-sala masculí aleví, com a tercer classificat, i cadet, que han finalitzat subcampions; dirigits tots dós per Àngel Guillem. En l'apartat femení, les xiques d'Anabel Capó han finalitzat terceres, una meritoria posició en una lliga on el Xaló no va tindre rival i que, a més, s'han proclamat campiones autonòmiques.
En el bàsquet, els nostres alevins reberen de mans del president del CEMA i regidor d'esports de l'Ajuntament de Benissa Paco Montagut, el guardó que reconeix als campions comarcals. Els acompanayaren en el podi el Pego com a segon classificat i el Calp, que ha finalitzat tercer.
Enhorabona a tots!!

2 comentaris:

  1. Felicidades a los peques. La cantera del C.B. Benissa está asegurada, podemos ir retirándonos con la seguridad de que los más jóvenes serán en su momento relevos de garantía.
    A seguir entrenando duro!!

    ResponElimina
  2. LOS HE VISTO EN ALGUNOS PARTIDOS Y HAY UNOS CUANTOS QUE CUANDO SE JUNTAN EN EL CAMPO SON LETALES, SABEN A QUE JUEGAN Y LO HACEN MUY BIEN.
    ENHORA BUENA A TODOS Y A SU ENTRENADOR...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.