dijous, 23 de juny de 2011

ELS ALEVINS, REBUTS PER LES AUTORITATS

Juan Bautista Roselló i Arturo Poquet, alcalde i regidor d'esports de l'ajuntament de Benissa respectivament, van rebre en la vesprada del dimecres l'equip aleví masculí de l'Escola Municipal de Bàsquet. La representació va estar formada pels jugadors Pablo Bollaín, David Garcia, Juan Illueca, Jose María Fernández, Blas Ramírez, Joan Giner, Víctor Mas, Tom Braun, Facu Castro, Alejandro Gallo i Félix Summerer, i el seu entrenador Abel Cardona, a més de nombrosos familiars que no van deixar perdre l'ocasió de presenciar aquest reconeixement.
Els polítics remarcaren la importància i la dificultat de l'èxit aconseguit per aquests petits esportistes, als quals van animar a seguir practicant aquest esport i a esforçar-se per a aconseguir nous assoliments. Per a finalitzar l'acte, es va fer entrega a tots els membres de l'equip d'una medalla commemorativa.     

D'esquerra a dreta: David, Tom, Pablo, Félix, Juan, Arturo Poquet, Joan, Juan  Bautista Roselló, Facu, Alejandro, Jose María, Víctor i Abel.

1 comentari:

  1. Esta información lleva mucho tiempo arriba, la afición necesita nuevas noticias. Entrenos de post-temporada, rumores de fichajes, si algún jeque árabe va a invertir en el club, etc.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.